Sprawdź menu

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

owsianka pomarańczowo – bakaliowa

II ŚNIADANIE

serek z owocami

OBIAD

spaghetti bolognese

PODWIECZOREK

sałatka z kaszy bulgur

KOLACJA

chłodnik litewski

 

WTOREK

ŚNIADANIE

serek ze słonecznika z zieloną cebulką, pasta z pieczonej papryki

warzywa

II ŚNIADANIE

Świderki razowe z sosem orzechowym, jabłkiem i rukolą

OBIAD

Gulasz z indyka z ogórkiem konserwowym, kopytka jaglane

PODWIECZOREK

Sernik fit z galaretką

KOLACJA

Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i ogórkiem

 

ŚRODA

ŚNIADANIE

Jaglanka z gruszką i białym serem

II ŚNIADANIE

Jogurt chia, pulpa mango z owocami

OBIAD

Wołowina po chińsku

PODWIECZOREK

Ciasto marchewkowe

KOLACJA

Sałatka szpinakowa

 

CZWARTEK

ŚNIADANIE

Owsianka z pieczonym jabłkiem

II ŚNIADANIE

Sałatka „misz masz” z mozzarellą

OBIAD

Filet nadziewany pieczarkami, puree ziemniaczano-selerowe

PODWIECZOREK

Budyń czekoladowy

KOLACJA

Sałatka z grillowanym kurczakiem

 

PIĄTEK

ŚNIADANIE

Tatar z suszonych pomidorów i kaszą jaglaną

II ŚNIADANIE

Koktajl truskawkowy

OBIAD

Kurczak słodko-kwaśny z ananasem, ryż basmati

PODWIECZOREK

Ciasto fit z truskawkami

KOLACJA

Zupa kalafiorowa