Sprawdź menu

PONIEDZIAŁEK

Kurczak po hawajsku z ryżem basmati

Gulasz z indyka z marchewką i suszonymi pomidorami z kaszą pęczak

Tagine z bakłażana z kaszą bulgur

 

WTOREK

Makaron stry-fry z kurczakiem, brokułem i marchewką

Pieczeń z szynki, sos musztardowy z ziemniakami i buraczkami

Makaron z łososiem wędzonym i szpinakiem

 


ŚRODA
Risotto z porem i mieszanką grzybów
Filet nadziewany pomidorem i mozzarellą z kaszą bulur

Gulasz z indyka po węgiersku z kaszą gryczaną i sałatką z ogórków kiszonych

 

CZWARTEK

Kotlety z kaszy jaglanej i brokuła z sałatką brokułową

Pieczeń rzymska drobiowa z jajkiem z ryżem parabolicznym

Gulasz kurczaka z papryką w sosie pomidorowym z kaszą z vermicelli

 

PIĄTEK

Kotlety ruskie( ziemniaczano-twarogowe) z pieca z młodą kapustą

Kaszotto z kaszy bulgur z białą fasolką

Tortilla z pieczarkami i grillowanymi warzywami z serem

PONIEDZIAŁEK

Filet w maśle orzechowym, ryż basmati

Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami i fasolką szparagową, ziemniaki

Tofu z warzywami, ryż paraboliczny

 

WTOREK

Ryż z kurczakiem, brokułami i marchewką

Makaron z dynią, szpinakiem i suszonymi pomidorami

Gulasz z wołowiny, kasza gryczana

 

ŚRODA

Schab w sosie z ziół prowansalskich z młodą kapustą i ziemniakami

Tofu z sałatą pekińską i grzybami, makaron ryżowy

Paprykarz z indyka z kaszą bulgur

 

CZWARTEK

Rolada z indyka z pesto, ziemniaki

Gulasz wegetariański, kasza pęczak

Filet nadziewany pieczarkami z sosem, kasza pęczak

 

PIĄTEK

Ryba z puree brokułowym, ziemniaki

Curry z kalarepy i soczewicy, ryż basmati 

Pieczeń mielona ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ziemniaki

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

owsianka z żurawiną, bananem z chią

II ŚNIADANIE

sałatka z ciecierzycy

OBIAD

kurczak po hawajsku z ryżem basmati

PODWIECZOREK

placuszki twarogowe

KOLACJA

sałatka waldorf z wędzonym kurczakiem

 

WTOREK

ŚNIADANIE

omlet z makaronem i warzywami

II ŚNIADANIE

sałatka z batatów i winogron

OBIAD

makaron stry-fry z kurczakiem, brokułem i marchewką

PODWIECZOREK

miodowy serek w gruszce

KOLACJA

zupa pomidorowa z fasolką i kaszą bulgur

 

ŚRODA

ŚNIADANIE

jaglanka z sosem tahini i granatem

II ŚNIADANIE

kanapka z awokado z burakiem

OBIAD

risotto z mieszanką grzybów i porem

PODWIECZOREK

ciasto bananowe z płatkami owsianymi

KOLACJA

sałatka z pomarańczą, kurczakiem i orzechami

 

CZWARTEK

ŚNIADANIE

pasta z makreli z twarogiem,

pasta z bobu z miętą, warzywa i pieczywo z ziarnami

II ŚNIADANIE

koktajl szpinakowy

OBIAD

kotlety z kaszy jaglanej i brokuła z sałatką brokułową

PODWIECZOREK

pancakes szpinakowe z chią

KOLACJA

bigos fit

 

PIĄTEK

ŚNIADANIE

owsianka z masłem orzechowym i kokosem

II ŚNIADANIE

sałatka z mozzarellą, pomidorkami i awokado

OBIAD

kotlety ruskie( ziemniaczano-twarogowe) z młodą kapustą

PODWIECZOREK

miodowe jabłka z orzechem

KOLACJA

sałatka z jajkiem, rzodkiewką, kiełkami i płatkami migdałowymi

PONIEDZIAŁEK

kurczak po indyjsku, ryż paraboliczny

makaron ze szpinakiem i słonecznikiem

strogonow drobiowy, kasza pęczak

 

WTOREK

potrawka z ciecierzycy i pora

cytrynowo – ziołowe polędwiczki z kurczaka

gulasz z indyka, ryż basmati

 

ŚRODA

klopsiki drobiowe w sosie pomidorowym

potrawka słodko – pikantna

makaron z pomidorami i cukinią

 

CZWARTEK

makaron z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami

tofu w sosie musztardowym

indyk po grecku

 

PIĄTEK

kalafiorowe curry z orzechami

piersi kurczaka z cytrusami

indyk po meksykańsku

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

jaglanka z masłem orzechowym

II ŚNIADANIE

sałatka grecka

OBIAD

kurczak po indyjsku

PODWIECZOREK

piernik pomidorowy

KOLACJA

krupnik

 

WTOREK

ŚNIADANIE

hummus, pasta z pieczonego kalafiora, warzywa, pieczywo pełnoziarniste

II ŚNIADANIE

deser bakaliowy

OBIAD

potrawka z ciecierzycy i pora

PODWIECZOREK

gruszka z serkiem pleśniowym

KOLACJA

kasza bulgur z orzechami i granatem

 

ŚRODA

ŚNIADANIE

omlet z duszonymi porami

II ŚNIADANIE

smoothie z buraka

OBIAD

klopsiki drobiowe w sosie pomidorowym

PODWIECZOREK

panna cotta

KOLACJA

sałatka szpinakowa z kurczakiem

 

CZWARTEK

ŚNIADANIE

ryż zapiekany z jabłkiem i brzoskwinią

II ŚNIADANIE

twarożek z warzywami i prażonym słonecznikiem

OBIAD

makaron z kurczakiem i szpinakiem

PODWIECZOREK

owoce w galaretce

KOLACJA

zupa jarzynowa

 

PIĄTEK

ŚNIADANIE

owsianka z kaszą jaglaną

II ŚNIADANIE

muffiny paprykowe

OBIAD

kalafiorowe curry z orzechami

PODWIECZOREK

sernik fit na płatkach owsianych

KOLACJA

Sałatka z tuńczykiem

 

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

Czekoladowa owsianka

II ŚNIADANIE

Kanapka z pastą jajeczną

OBIAD

Penne z kurczakiem i szpinakiem

PODWIECZOREK

Ciasto gruszkowe

KOLACJA

Ratatouille

 

WTOREK

ŚNIADANIE

Frittata z szynką, szpinakiem i fetą

II ŚNIADANIE

Smoothie ze szpinakiem, pomarańczą i bananem

OBIAD

Pieczeń faszerowana brokułem, papryką i kukurydzą

PODWIECZOREK

Owsiane pancakes

KOLACJA

Sałatka z truskawkami i wędzonym łososiem

 

ŚRODA

ŚNIADANIE

Kasza manna z pulpą mango

II ŚNIADANIE

Sałatka z kaszą kuskus i brokułem

OBIAD

Gulasz z batatów

PODWIECZOREK

Naleśnik czekoladowy z serkiem i bananem

KOLACJA

Zupa gołąbkowa

 

CZWARTEK

ŚNIADANIE

Placuszki owsiane z kremem

II ŚNIADANIE

Naleśniki szpinakowe z wędzonym łososiem

OBIAD

Pieczeń z szynki

PODWIECZOREK

Deser a’la monte

KOLACJA

Gyros z czerwoną kapustą

 

PIĄTEK

ŚNIADANIE

Pieczywo z pastami i pasztetem

II ŚNIADANIE

Sałatka makaronowa z selerem konserwowym, ananasem i szynką

OBIAD

Dorsz w porach

PODWIECZOREK

Ciasteczka owsiane z jabłkiem i cynamonem

KOLACJA

Sałatka z brokuła i ciecierzycy


PONIEDZIAŁEK

Kurczak teriyaki z ryżem i warzywami

Marynowane tofu z grilla z ryżem i warzywami

 

WTOREK

Gulasz drobiowo-warzywny, kasza gryczana

Makaron z pesto, słonecznikiem i warzywami

 

ŚRODA

Gołąbki z ryżem i mięsem

Gołąbki z kaszą i ziemniakami

 

CZWARTEK

Szwedzkie klopsiki z żurawiną

Indyk po meksykańsku, ryż paraboliczny

 

PIĄTEK

Tajskie curry z ciecierzycą, dynią i szpinakiem, ryż basmati

Ryba w migdałach, puree ziemniaczano-selerowe

 

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

Owsianka z chia, bananem i żurawiną

II ŚNIADANIE

Smoothie kawowo-bananowe

OBIAD

Kurczak teriyaki z ryżem i warzywami

PODWIECZOREK

Ciasto cytrynowe

KOLACJA

Zupa z zielonej fasolki z ziemniakami

 

WTOREK

ŚNIADANIE

Prażone jabłka z jogurtem i granolą

II ŚNIADANIE

Tortilla z hummusem i warzywami

OBIAD

Gulasz mięsno-warzywny z kaszą gryczaną

PODWIECZOREK

Galaretka jogurtowa

KOLACJA

Sałatka z mozzarellą i musztardowym dressingiem

 

ŚRODA

ŚNIADANIE

Pieczywo z pastami i warzywami

II ŚNIADANIE

Smoothie mango

OBIAD

Gołąbki z ryżem i mięsem

PODWIECZOREK

Zapiekana owsianka

KOLACJA

Chłodnik ogórkowy

 

CZWARTEK

ŚNIADANIE

Omlet z pomidorem suszonym, szpinakiem i szczypiorkiem

II ŚNIADANIE

Serek wiejski z makaronem i owocami

OBIAD

Szwedzkie klopsiki z żurawiną

PODWIECZOREK

Pancakes szpinakowe z chia

KOLACJA

Zachwycające buraczki

 

PIĄTEK

ŚNIADANIE

Owsianka z rabarbarem

II ŚNIADANIE

Sałatka z makaronem i kurczakiem wędzonym

OBIAD

Ryba w migdałach z ziemniakami

PODWIECZOREK

Knedle jaglane z owocami

KOLACJA

Sałatka z bobem

PONIEDZIAŁEK

Spaghetti bolognese

Potrawka z kurczaka

Spaghetti z warzywami

 

WTOREK

Gulasz z indyka z ogórkiem konserwowym, kopytka jaglane

Kaszotto z kaszy gryczanej z mielonym mięsem, kalafiorem i szpinakiem

Ziołowy kuskus z wędzonym tofu

 

ŚRODA

Wołowina po chińsku

Gulasz mięsno-warzywny

Makaron chiński z warzywami

 

CZWARTEK

Filet nadziewany pieczarkami, puree ziemniaczano-selerowe

Gulasz z indyka, ryż paraboliczny

Kaszotto chakalaka

 

PIĄTEK

Kurczak słodko-kwaśny z ananasem, ryż basmati

Gulasz z indyka, kasz gryczana

Cukiniowa carbonara

 

PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE

owsianka pomarańczowo – bakaliowa

II ŚNIADANIE

serek z owocami

OBIAD

spaghetti bolognese

PODWIECZOREK

sałatka z kaszy bulgur

KOLACJA

chłodnik litewski

 

WTOREK

ŚNIADANIE

serek ze słonecznika z zieloną cebulką, pasta z pieczonej papryki

warzywa

II ŚNIADANIE

Świderki razowe z sosem orzechowym, jabłkiem i rukolą

OBIAD

Gulasz z indyka z ogórkiem konserwowym, kopytka jaglane

PODWIECZOREK

Sernik fit z galaretką

KOLACJA

Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i ogórkiem

 

ŚRODA

ŚNIADANIE

Jaglanka z gruszką i białym serem

II ŚNIADANIE

Jogurt chia, pulpa mango z owocami

OBIAD

Wołowina po chińsku

PODWIECZOREK

Ciasto marchewkowe

KOLACJA

Sałatka szpinakowa

 

CZWARTEK

ŚNIADANIE

Owsianka z pieczonym jabłkiem

II ŚNIADANIE

Sałatka „misz masz” z mozzarellą

OBIAD

Filet nadziewany pieczarkami, puree ziemniaczano-selerowe

PODWIECZOREK

Budyń czekoladowy

KOLACJA

Sałatka z grillowanym kurczakiem

 

PIĄTEK

ŚNIADANIE

Tatar z suszonych pomidorów i kaszą jaglaną

II ŚNIADANIE

Koktajl truskawkowy

OBIAD

Kurczak słodko-kwaśny z ananasem, ryż basmati

PODWIECZOREK

Ciasto fit z truskawkami

KOLACJA

Zupa kalafiorowa