Sprawdź menu

PONIEDZIAŁEK

Filet w maśle orzechowym, ryż basmati

Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami i fasolką szparagową, ziemniaki

Tofu z warzywami, ryż paraboliczny

 

WTOREK

Ryż z kurczakiem, brokułami i marchewką

Makaron z dynią, szpinakiem i suszonymi pomidorami

Gulasz z wołowiny, kasza gryczana

 

ŚRODA

Schab w sosie z ziół prowansalskich z młodą kapustą i ziemniakami

Tofu z sałatą pekińską i grzybami, makaron ryżowy

Paprykarz z indyka z kaszą bulgur

 

CZWARTEK

Rolada z indyka z pesto, ziemniaki

Gulasz wegetariański, kasza pęczak

Filet nadziewany pieczarkami z sosem, kasza pęczak

 

PIĄTEK

Ryba z puree brokułowym, ziemniaki

Curry z kalarepy i soczewicy, ryż basmati 

Pieczeń mielona ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ziemniaki